CUM NE PREGATIN NOI DE REFERENDUM???

CUM NE PREGATIN NOI DE REFERENDUM???
http://www.timpul.md/articol/cum-ne-pregatim-noi-de-referendum-14868.html

lunedì 15 novembre 2010

Stimati prieteni,

Comisia Electorală Centrală permite cetăţenilor Republicii Moldova cu drept de vot să participe la votare, în cadrul alegerile parlamenatre anticipate din 28 noiembrie 2010, în baza actelor de identitate cu termen de valabilitate expirat. Decizia a fost luată la 12 noiembrie, în cadrul şedinţei CEC. De asemenea, statul de reşedinţă garantează inviolabilitatea cetăţenilor cu statut de şedere ilegala în ziua alegerilor. Rugăm frumos să diseminaţi aceasta informaţie mai departe.
Cu multă stimă,Sergiu Luca



H O T Ă R Î R E
cu privire la votarea în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010 în baza actelor de identitate cu termen de valabilitate expirat
În conformitate cu art. 11, 18, 22, 26 şi 53 alin. (3) din Codul electoral nr. 1381-XIII din 21 noiembrie 1997, precum şi reieşind din experienţa alegerilor trecute, Comisia Electorală Centrală consideră necesar a permite cetăţenilor Republicii Moldova cu drept de vot să participe la votare, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010, în baza actelor de identitate cu termen de valabilitate expirat. Din aceste considerente, Comisia Electorală Centrală HOTĂRĂŞTE:

1. Se permite cetăţenilor Republicii Moldova cu drept de vot să participe la votare, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010, în baza actelor de identitate cu termen de valabilitate expirat.

2. Prezenta hotărîre intră în vigoare la data adoptării.

Preşedintele
Comisiei Electorale Centrale Eugeniu ŞTIRBU

Secretarul
Comisiei Electorale Centrale Iurie CIOCAN

Chişinău, 12 noiembrie 2010
Nr. 3817

Nessun commento:

Posta un commento