CUM NE PREGATIN NOI DE REFERENDUM???

CUM NE PREGATIN NOI DE REFERENDUM???
http://www.timpul.md/articol/cum-ne-pregatim-noi-de-referendum-14868.html

venerdì 28 agosto 2009


Voronin către Filat: Du-te dracului! (...)
Lasă că ne clarificăm noi prin alte metode cu

Astazi, ora 16:48
28 August 2009 19:31

Era de aşteptat ca alegerea şefului parlamentului Republicii Moldova, a preşedintelui şi a primului ministru să facă valuri, dar s-a ajuns la înjurături.
În timpul şedinţei parlamentare, preşedintele Voronin nu a renunţat la atitudinea agresivă, jignindu-l şi ameninţându-l pe Vlad Filat, liderul Partidului Democrat-Liberal şi persoana propusă să ocupe funcţia de premier Republicii Moldova.
În timp ce Vlad Filat a făcut un apel la reprezentaţii comunişti să nu părăsească sala, în încercarea de a boicota şedinţa pentru că, oricum, alegerile vor fi făcute şi fără ei, Voronin a izbucnit în limba rusă: "Du-te dracului! Ce ai să ne sperii tu pe noi puştiule. Lasă că ne clarificăm noi prin alte metode cu tine!"
Întrebat de jurnalişti cum comenteză incidentul, Filat a spus că Voronin a depăşit orice limită, dar nu consideră că a fost înjurat: "Voronin nu are calităţi să mă înjure. Şi-a permis o golănie. Nu ştiu ce l-a enervat, prezenţa mea îl deranjează, pentru că ştie ce urmează".
Potrivit lui Filat, prima decizie a guvernului de la Chişinău va fi retragerea vizelor pentru cetăţenii români.
"Dacă vom institui guvernul vom începe negocierile cu FMI şi Banca Mondială pentru ca cel târziu la sfârşitul lui noiembrie să primim prima tranşă dintr-un împrumut.
Moldova are un deficit de 6 miliarde, la un PIB de 17 miliarde", a mai spus Filat

Nessun commento:

Posta un commento